Saskia Hofman

Hallo, ik ben Saskia Hofman, 19 jaar en woon bij mijn ouders samen met mijn zusje in Rijssen. Ik hou ontzettend van fotografie, daar kan ik erg enthousiast van worden. Op dit moment studeer ik in Zwolle voor media vormgever.

Dit bericht is geplaatst op 03-07-2022

De doop is voor mij een statement om te laten zien dat ik een geliefd kind van God ben en dat ik bij Hem hoor.

Ik wilde mij al een lange tijd laten dopen. Alleen hield iets mij tegen... Ik hoorde van anderen altijd van die mooie verhalen. Dat ze een ingeving of teken hadden gekregen, waardoor ze wisten dat ze zich zouden laten dopen. Hierdoor had ik het idee gecreëerd dat ik dat ook moest hebben, een teken of sterk gevoel, een bevestiging van God.

Tijdens Opwekking wilde een vriendin graag kijken bij de lectuurtent. Ik ben totaal geen lezer, maar ze wilde graag een dagboek kopen, dus liep ik met haar mee. Op een gegeven moment viel mijn oog op het boek: "Stop met worden, je bent het al" en dit trok mij aan. Ik las de achterkant en had gelijk het idee dat ik het moest kopen.

Toen ik thuis begon aan het boek, las ik het zo weg. Het gaf mij een andere kijk op mijn (christelijk) leven. In plaats van krampachtig te leven en ruimte geven aan je negatieve gedachten, leerde ik dat ik ruimte mag geven aan mijn dromen en verlangens. God heeft mij namelijk gemaakt met deze dromen en verlangens. Dit maakte dat ik de stap heb gezet om mij te laten dopen. Ik wacht niet meer af, ik luister naar wat mijn hart zegt, naar mijn verlangen. God gaat met mij mee!