Femke Kalenkamp

Mijn naam is Femke Kalenkamp en ik ben 19 jaar oud en woon in Wierden.

Dit bericht is geplaatst op 03-07-2022
Ik wil mij 3 juli laten dopen omdat, ik heb God in mijn leven mogen ervaren.
Dit was op het vader/dochter weekend van de 4Musketier in 2019 in de Ardennen. Tijdens dit weekend krijg je in 48 uur een combinatie van outdoor activiteiten, uitdagende spellen, verdiepende korte speeches, overdenkingen en verwerking en een intense 1 op 1 tijd om een betere verbinding te krijgen met je vader of met je dochter.
Hierbij sliepen we 's nachts in een 'tent', voor zover je het een tent kon noemen. Een aantal balken tegen elkaar en een zeil erover. En we sliepen op een dun matje op een ongelijke ondergrond. Dus na 2 nachten op zo'n matje en 3 dagen allerlei activiteiten doen, kun je begrijpen dat je flinke spierpijn hebt.
Op de laatste dag moesten we terug lopen van ons kamp naar de parkeerplaats waar de auto’s stonden. Dit deden we met 20 kilo op onze rug en door de heuvels en bergen van de Ardennen.
Tijdens deze wandeling had ik het zwaar. Ik had zoveel spierpijn, dat ik tot God bad of Hij mij wilde helpen om bij de parkeerplaats te komen.
Op dat moment verdween plots al mijn spierpijn en liep ik zonder moeite de laatste kilometers naar de auto toe. Toen ik na een tijdje aankwam op de parkeerplaats, had ik nog zo 10 kilometer langer door kunnen lopen.
Ik heb heel mijn leven tot dat moment gelooft in God, maar na deze ervaring wist ik zeker dat God altijd bij mij is. Op leuke, mooie momenten, maar ook zeker op momenten wanneer ik mij eenzaam en somber voel.
Dit wil ik graag bevestigen op 3 juli en samen in een nieuw leven wandelen met God.