Doopgetuigenissen doopdienst 16 april 2023

Op 16 april 2023 mogen we de volgende mensen dopen:

Roos Spijkerman

Ik ben Roos, 15 jaar en zit in de 4de klas. In mijn vrije tijd hou ik van lezen en ook van afspreken met mijn vriendinnen. Ik doe aan korfbal en zit op vioolles wat ik allebei erg tof vind.

Yasminn Kreijkes

Ik ben Yasminn, 21 jaar en woon in een geweldig gezin van 5. Ik ben signmaker en kickbokser en doe dit met erg veel passie.

Marloes ten Hove

Ik ben Marloes ten Hove, alweer 11 jaar getrouwd met mijn fantastische man Sander. We hebben 3 kinderen, Luuk (8), Nora (6) en Suze (1). We wonen in het mooie Riessen met veel plezier. Ik werk 2 dagen in de week als wijkverpleegkundige in Markelo met erg veel liefde en plezier.

Laura Meinsma

Ik ben Laura, 36 jaar oud en ben getrouwd met Laurens-Jan. Samen met onze zonen Fedde, Kian en Lenn wonen wij in Holten. Ik ben verzorgende IG van beroep en werk al sinds mijn twintigste voor Zorggroep Solis. Verder ga ik graag naar Mozaiek en breng ik tijd door met God, mijn gezin, familie en vrienden.

Lise Harbers

Ik ben Lise Harbers, 20 jaar en kom uit Rijssen. Ik zit in het laatste jaar van de studie Human Resource management en in september ga ik starten als HR medewerker bij Volker Wessels. Ik heb samen met Bart een huis gekocht en wij hopen daar deze zomer samen in te gaan wonen.

Jeroen Perry

Hoi, ik ben Jeroen Perry, 35 jaar oud en woon momenteel alleen in Almelo. Ik werk als docent bij de Belastingdienst. Daarnaast speel en zing ik mee bij Studio65 in Enschede, met een hoofdrol in de musical Ciske de Rat in het openluchttheater van Hertme op 9 en 10 juni (een beetje reclame mag wel hier, toch?).

Anja Janssen

Ik ben Anja Janssen, getrouwd met Gerald Janssen en moeder van Manon en Thijs. Ik ben werk in de zorg bij het Stadskwartier in Rijssen.

Bernd Vos

Ik ben getrouwd, al bijna 13 jaar, met Carola. Samen hebben we 3 kinderen, Laurens, Jesse en Eva en met zijn vijven wonen we in Almelo. In het dagelijks leven ben ik sales engineer in de audiovisuele wereld.

Obadja Ris

Ik ben 17 jaar oud, woon in Delft en studeer in Leiden. Ik heb een hele lieve vriendin.

Eva Colenbrander

Ik ben Eva, ik ben 18 en ik zit in 5 VWO. Ik heb één oudere zus, twee jongere broertjes, één jonger zusje en natuurlijk twee hele lieve ouders.

Deborah Janssen

Ik ben Deborah, 17 jaar. Ik woon bij m’n ouders, Willard en Miranda Janssen, en bij m’n broertje, Ruben.

Miranda Janssen

Ik ben Miranda Janssen- ten Hove. Getrouwd met Willard Janssen. We hebben samen twee prachtige kinderen, Deborah van 17 jaar en Ruben hij is 15 jaar.