Doopgetuigenissen doopdienst 3 juli 2022

In deze dienst zullen we op 10 verschillende locaties tegelijk gaan dopen. Hoe bijzonder!

Dit zijn de dopelingen van Mozaiek0548

Gerrit van de Riet

Mijn naam is Gerrit van de Riet en ik kom uit Notter en woon nu alweer ruim 30 jaar met veel plezier in Rijssen.

Joke Wessels

Mijn naam is Joke Wessels en ik ben (praktijk)verpleegkundige van beroep. Ben trotse moeder van Thomas, Nicholas en Jade.

Saskia Hofman

Hallo, ik ben Saskia Hofman, 19 jaar en woon bij mijn ouders samen met mijn zusje in Rijssen. Ik hou ontzettend van fotografie, daar kan ik erg enthousiast van worden. Op dit moment studeer ik in Zwolle voor media vormgever.

Femke Kalenkamp

Mijn naam is Femke Kalenkamp en ik ben 19 jaar oud en woon in Wierden.

Marieke ter Keurst

Mijn naam is Marieke ter Keurst, ik ben getrouwd met René en moeder van Daniel, Rutger en Hugo. In het dagelijks leven werk ik met dementerende ouderen in verpleeghuis de Schutse in Rijssen. Daarnaast mag ik mij binnen Mozaiek inzetten voor Alpha.

Annemiek Lankamp

Ik ben 43 jaar en mijn hele leven al woonachtig in Rijssen. Ik heb 2 zonen, 1 van 19 en 1 van 15. Sinds januari afgelopen jaar ben ik gescheiden na een huwelijk van 22 jaar. Ik werk in Rijssen bij een bouwbedrijf als backoffice op de afdeling kopersbegeleiding.

Annelies Prinsen

Ik ben getrouwd met Theo en ik heb 3 kinderen. Ik ben deel van Mozaïek geworden na corona tijd. Ik heb al langere tijd de wens om gedoopt te worden.

Jasmine Reuvekamp

Ik ben Jasmine Reuvekamp en ik ben 19 jaar. Ik volg op dit moment de opleiding mbo-verpleegkunde. Ik zit in het derde leerjaar. Ik ben in Rijnsburg geboren, maar in Almelo getogen.

Saskia Maarse

Ik ben Saskia, ben getrouwd met Laurens en we hebben 3 kinderen. Ik ben werkzaam als apothekersassistente in MST Enschede. En verder hou ik enorm van volleyballen en gezelligheid.

Jaab Voortman

Ik ben Jaab Voortman, 50 jaar. Al 27 jaar getrouwd met Diana. Samen hebben wij 3 kinderen Job, Eva en Tamar. Ik ben werkzaam als vertegenwoordiger in bouwmaterialen.

Janneke Jansen

Ik ben Janneke Jansen, ben 56 jaar, getrouwd met Hans, we wonen in Rijssen. Onze jongste Mart (23) woont nog thuis, dochters Laure en Marije wonen op zichzelf. We hebben 2 hondjes. Ik werk bij Stichting Philadelphia in Rijssen als begeleidster. Opwekkingsmuziek vind ik heerlijk om te luisteren en mee te zingen, dankbaar dat er muziek bestaat.