Nieuws

Social media
Wist je dat Mozaiek0548 ook te volgen is via Facebook en Instagram?
Volg en like ons en blijf zo op de hoogte van alle updates rondom Mozaiek0548!

Nieuwsbrief
Mozaiek0548 geeft 2-wekelijks een digitale nieuwsbrief uit.
Klik hier om de meest recente uitgaven te lezen en te downloaden.
Wil jij ook 2-wekelijks onze nieuwsbrief en optioneel 4x per jaar ons gratis magazine ontvangen? Klik dan hier.

 

Uur van Gebed
Gebed is krachtig en de motor van de gemeente. Of het nou gaat om vreugde of verdriet, om een geboorte, operatie, ziekte of overlijden, de gebedsgroep staat voor je klaar tijdens het uur van gebed. Alle gebedspunten kunnen gemaild worden naar gebed@mozaiek0548.nl. Geef het daarbij aan als je anoniem wilt blijven.
Alphagetuigenis van Leo Rutterkamp
Ik ben geboren in Rijssen, dus christelijk opgevoed. Maar in de loop der jaren ging het christelijke er wel een beetje af, doordat ik de wereld met andere ogen ging zien. Ik zag veel hypocrisie in de mensen om me heen en dacht op een gegeven moment dat de Bijbel en het kerkelijke instituut bedacht waren om de mensen onder de duim te houden.
Alphagetuigenis van Yasminn Kreijkes
Ik heb in mijn leven relatief wat meegemaakt voor een 20-jarige. Ik heb me lang afgevraagd waarom God me die dingen aandeed, of hij me wel zag en of ik niet gewoon een foutje van de schepping was. Daardoor ben ik het geloof ook even kwijt geweest en was ik vaak boos op God. Gelukkig kwam Mozaiek op mijn pad en vond ik langzaam het geloof weer terug.
Muskathlon 2024
Het duurt nog even, maar in 2024 kun je meedoen aan de speciale Mozaiek Muskathlon in Kenia.
Interim voorganger Mozaiek0548
Er is een interim-voorganger gevonden voor Mozaiek0548. In dit bericht vertelt Arjen ten Brinke (Mozaiek Nederland) je er alles over.
Alphagetuigenis van Rita Kamp
Mijn naam is Rita Kamp, ik ben 46 jaar en heb 2 kinderen. Ik werk al meer dan 27 jaar als doktersassistente in Wierden. Graag wil ik je meenemen in mijn Alpha avontuur. Je leest het hier…
Energiecompensatie delen
​​​​​​​Het einde van het jaar nadert. Waar de een vol vertrouwen richting 2023 gaat, heeft de ander zorgen om de energierekening. De compensatie van de overheid bedraagt 2x € 190,-. In sommige huishoudens is dit een druppel op de gloeiende plaat, terwijl anderen zich ook zonder deze bijdrage kunnen redden. 
Naar het archief
1 2 3 ... 4