Samenkomsten

Muziek, gebed en een praktische boodschap
Wij hebben een passie voor aanbidding, voor muziek. Onze samenkomsten beginnen en eindigen daarom met muziek. Maar je hoeft niet naar huis voordat een van onze sprekers een praktische boodschap met je heeft gedeeld.  Als je behoefte hebt aan gebed, staat aan het einde van de dienst altijd een team voor je klaar dat met je wil bidden. 

Nieuwsgierig geworden? Kom langs!
Kom je ook eens langs? Wij willen je graag ontmoeten. Als je na een samenkomst vragen hebt of nieuwsgierig bent geworden, kun je in gesprek gaan met iemand van het leiderschapsteam of informatie opvragen bij de informatiebalie. Nog leuker? Trek tijdens de koffie gewoon iemand aan z’n jasje! Want daar is na de dienst gewoon tijd voor. De diensten worden in principe in Lucky gehouden aan de Morsweg 8E, 7461 AG Rijssen. In onze agenda vind je meer informatie over de diensten.

Voor kinderen en jongeren is er genoeg te doen. 
Ook voor kinderen en jongeren is er bij ons genoeg te doen. Hierover vertellen we je graag meer op de pagina van We are Young en Mozaiek Kids. Voor de allerkleinsten is er tijdens de samenkomsten opvang geregeld.

** tijdens speciale diensten kunnen het aantal diensten en de aanvangstijden afwijken. Check daarom ook onze agenda