Aanmelden nieuwsbrief en magazine


Met ingang van 2021 verschijnt Mozaiek Magazine 4 keer per jaar. Daarnaast versturen we 3-wekelijks per e-mail een nieuwsbrief met daarin de laatste updates van onze gemeente.

Als deel van Mozaiek0548 ontvang je automatisch de 3-wekelijkse nieuwsbrief per e-mail en het Mozaiek Magazine per post. Ben je geen deel, maar wil je onze e-mail nieuwsbrief en magazine wel ontvangen? Vul dan hier je gegevens in. Je ontvangt dan vier keer per jaar het Mozaiek Magazine thuis en ontvangt 3-wekelijks de nieuwsbrief per e-mail van Mozaiek0548.

Het eerst volgende nummer van Mozaiek Magazine verschijnt medio oktober 2021. Eerdere edities zijn niet meer op te vragen, maar enkel online te lezen.

Ontvang je liever de nieuwsbrief van Mozaiek033 (Nijkerk e.o.) of van Mozaiek055 (Apeldoorn e.o.) of van Mozaiek071 (Leiden e.o.) of van Mozaiek0318 (Veenendaal e.o)? Registreer je dan niet hier maar klik dan op één van de onderstaande buttons en registreer je daar. Je ontvangt dan ook het Mozaiek Magazine.

Na het invullen van het formulier ontvang je van ons inloggegevens voor ‘Mijn Mozaiek’. In deze omgeving kun je zelf je gegevens aanpassen, bijvoorbeeld bij een verhuizing. Hiermee ben je overigens niet automatisch deel van een Mozaiek gemeente.

Selecteer hier onder Nee als je alleen de nieuwsbrief wil ontvangen

Adverteren
Heb je interesse om in Mozaiek Magazine te adverteren? Leuk! Stuur een e-mail naar voor de tarieven en mogelijkheden.

Deel worden?
Ben je nieuwsgierig naar Mozaiek en overweeg je om deel te worden van een Mozaiek gemeente? Volg dan onze introductiecursus op een locatie bij jou in de buurt.

Steun ons
Mozaiek Magazine sturen wij kosteloos toe. Wil je Mozaiek financieel steunen of wil een eenmalige bijdrage doen voor de verzending van het magazine? Scan dan hier de QR-code of klik op de QR code om direct online te doneren.

Wil je ons magazine niet meer ontvangen?
klik dan hier om je af te melden.

Wil je de nieuwsbrief niet meer ontvangen?
Onderaan iedere nieuwsbrief vind je een link waarmee je je kunt afmelden van de verzendlijst of Login in Mijn Mozaiek.